دانلود ارشد بررسی امکان جایگزین نمودن هیبریدهای جدید به جای هیبرید ۷۰۴ در …
پیوست.. ۹۳
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل ۱-۳ نقشه کلی طرح آزمایشی.. ۳۸
شکل ۱-۴ مقایسه میانگین تعداد شاخه فرعی گلتاجی در هیبریدهای ذرت.. ۴۶
شکل ۲-۴ مقایسه میانگین طول شاخه اصلی گلتاجی در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۴۷
شکل ۳-۴مقایسه میانگین طول بلال در هیبریدهای مختلف.. ۴۸
شکل ۴-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر طول بلال. ۴۹
شکل ۵-۴مقایسه میانگین وزن دانه گرده در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۵۰
شکل۶-۴ مقایسه میانگین وزن دانه گرده در هیبریدهای مختلف .. ۵۱
شکل ۷-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر وزن دانه گرده. ۵۱
شکل ۸-۴ مقایسه میانگین زندهمانی دانه گرده در تاریخ های کاشت مختلف ۵۴
شکل ۹-۴ مقایسه میانگین زندهمانی دانه گرده در هیبریدهای مختلف ۵۴
شکل ۱۰-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر زندهمانی دانه گرده ۵۵
شکل۱۱-۴ مقایسه میانگین کچلی بلال در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۵۶
شکل ۱۲-۴ مقایسه میانگین کچلی بلال در هیبریدهای مختلف.. ۵۶
شکل ۱۳-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر کچلی بلال ۵۷
شکل ۱۴-۴ مقایسه میانگین تعداد ردیف دانه در بلال در هیبریدهای ذرت.. ۵۹
شکل۱۵-۴مقایسه میانگین تعداددانه در ردیف بلال در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۶۲
شکل ۱۶-۴ مقایسه میانگین تعداد دانه در ردیف بلال در هیبریدهای ذرت.. ۶۳
شکل ۱۷-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر تعداد دانه در ردیف بلال ۶۳
شکل۱۸-۴ مقایسه میانگین تعداددانه در بلال در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۶۵
شکل ۱۹-۴مقایسه میانگین تعداد دانه در بلال در هیبریدهای ذرت.. ۶۵
شکل ۲۰-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر تعداد دانه بلال. ۶۶
شکل ۲۱-۴مقایسه میانگین وزن هزاردانه در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۶۷
شکل ۲۲-۴ مقایسه میانگین وزن هزاردانه در هیبریدهای ذرت.. ۶۸
شکل ۲۳-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر وزن هزاردانه. ۶۸
شکل ۲۴-۴مقایسه میانگین عملکرد دانه در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۷۰
شکل ۲۵-۴- مقایسه میانگین عملکرد دانه در هیبریدهای ذرت.. ۷۱
شکل ۲۶-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر عملکرد دانه. ۷۱
شکل ۲۷-۴– مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک در تاریخ کاشتهای مختلف.. ۷۳
شکل ۲۸-۴- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک در هیبریدهای متفاوت.. ۷۳
شکل ۲۹-۴ اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر عملکرد بیولوژیک ۷۴
شکل ۳۰-۴ مقایسه میانگین شاخص برداشت در تاریخ کاشتهای مختلف…………………………………………………………………….. ۷۵
شکل ۳۱-۴- مقایسه میانگین شاخص برداشت در هیبریدهای متفاوت.. ۷۵
فصل اول
مقدمه
طبق آمار فائو در سال ۲۰۱۵ در حال حاضر ۸۰۵ میلیون انسان گرسنه در جهان وجود دارد و جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به نه میلیارد نفر خواهد رسید. به گفته کارشناسان این سازمان باید تولید غذا به بالای ۶۰ درصد برسد تا بتواند جوابگوی این افزایش جمعیت باشد. بنابراین کشاورزی در عصر حاضر یکی از مهمترین مولفههای امنیت ملی و غذایی کشورهای توسعه یافته بوده و در عین حال حیاتیترین عامل اقتصادی برای کشورهای در حال توسعه به شمار میآید. افزایش عملکرد گیاهان زراعی یکی از اهداف مهم و ضروری
- ۹۹/۰۹/۰۵